financiranje

Financiranje

Kao što sam već napomenula u nekom od prijašnjih postova, guerilla marketing kampanje mogu se izvesti s minimalno novčanih sredstava, ponekad morate uložiti samo svoju energiju i trud. Do manjih sredstava danas stvarno nije problem doći. Evo nedavno sam saznala da se manji krediti (do 6000kn) mogu dobiti preko SMS poruka. Te brzikrediti SMS dobijete stvarno u kratkom roku što je odlično.

index

Dakle, ono što je važno kod guerilla kampanje je originalno, neobično, zapamtljivo i da natjera kupce na akciju:)

Na temu financiranja guerilla marketing kampanje, preciznije na temu kako potrošiti što manje novaca za kampanju, napisano je par knjiga koje možete naći i na internetu. Jedna od knjiga je i Guerilla Financing: Alternative Techniques to Finance Any Small Business od Bruce Jan Blechmana ili knjiga od samog Levinsona Guerilla Marketing Easy and Inexpensive Strategies for making big profits from your small business.

Obje knjige imaju odlične recenzije i veliku čitanost, i što je najvažnije oni koji su primjenili neke od strategija i tehnika koje su navode u knjizi, govore čak i o 100% rastu prodaje.

Svakako nezaobilazni načini besplatnog ili prilično jeftinog oglašavanja svakako su društvene mreže, uključujući Facebook, Twitter, Instagram i YouTube, a također i graffiti. O tome kako za minimalno možete dobiti maksimalno, pročitajte ovdje.

 

 

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s